Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN UZAKTAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN UZAKTAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

YÜREĞİR BELEDİYESİ ‘E-YÜREĞİTİM’ YOUTUBE KANALI AÇILDI

YÜREGIR BELEDIYESI ‘E-YÜREGITIM’ YOUTUBE KANALI AÇILDI

Yüregir Belediyesi’nin koronavirüs salgini nedeniyle okula gidemeyen ögrencilere yönelik kurdugu ‘e-yüregitim’ YouTube kanali uzaktan egitime basladi. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Uygulamamizla çocuklarimiz egitimlerine kaldiklari yerden devam edecek” dedi.

Tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüs salgini günlük yasamin birçok yönünü oldugu gibi egitim ögretim hayatini da olumsuz etkiledi. Bugüne kadar 11 Kültürevinde binlerce ögrenciye egitime destek kurslari veren Yüregir Belediyesi salgindan olumsuz etkilenen ögrencilere, bünyesindeki uzman ögretmenleri ile uzaktan egitim sürecini baslatti.

Baskan Kocaispir’in talimati ile ‘e-Yüregitim’ YouTube kanalini kuran Yüregir Belediyesi Kültür Müdürlügü, Fatih Sultan Mehmet Kültürevinde olusturdugu stüdyoda 6. 7. 8. 12. siniflara ve mezunlara yönelik hazirladigi konu anlatim videolarini YouTube kanali üzerinden ögrencilerin hizmetine sundu. Kanalda konu anlatimlarinin tamamlanmasinin ardindan soru çözüm videolari da yayinlanacak.

Ögrencileri e-Yüregitim YouTube kanalina abone olmaya davet eden Baskan Kocaispir, “Fatih Sultan Mehmet Kültürevi bünyemizde olusturdugumuz stüdyomuzda uzaktan egitim diye de adlandirabilecegimiz yöntemle alaninda uzman ögretmenlerimizin anlattigi dersler Youtube ve farkli sosyal medya hesaplari üzerinden çocuklarimiza, gençlerimize ulasmis olacak. Uygulamamizla çocuklarimiz egitimlerine kaldiklari yerden devam edebilecekler.

Yüregir’de hep söylüyoruz çok dezavantajli, gençlerimiz, yavrularimiz var. Onlarin akranlarindan geride kalmalarina gönlümüz hiçbir zaman razi olmadi. Kültürevlerimizde verdigimiz egitime destek kurslarimizi pandemi sürecinde uzaktan egitime dönüstürüyoruz. Ögretmenlerimizin anlattigi derslerden istifade eden gençlerimiz akranlarindan geri kalmayacak. Yüregir’de tek bir gencimizin, bir kardesimizin egitim hayatina devam etmesini, kendini gelistirmesini, insanliga ve topluma faydali bir birey olmasini biz çok önemsiyoruz. Çünkü hep söyledigimiz gibi Bizim Derdimiz Insan” dedi



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı